Filtre d'activitats per tipologies

Parc de Can Solei i Ca l'Arnús

 • El conjunt de Can Solei i Ca l'Arnús és un indret únic a la ciutat de Badalona per les seves edificacions singulars, pel manteniment de l'estructura agrícola tradicional, per la bellesa dels seus jardins i per l'esclat de  riquesa vegetal i faunística que hi fa vida. La part més antiga dels jardins (1870-1880) té un disseny que es correspon amb el dels jardins romàntics propis de l'època, amb vegetació frondosa, diferents camins i recorreguts, escultures, glorietes, grutes, zones amb cascades i  jocs d'aigua i un gran llac navegable. Entre els arbres més vells, molts d'ells centenaris, amb dimensions i ports excepcionals, hi ha palmeres, eucaliptus, pins, margallons, còculs, plàtans, casuarines, bellaombres, xiprers, etc. Cal destacar tres edificis relacionats amb el jardí: el castell del llac, la torre de l'aigua i  la torre del rellotge
 • Horari
 • De nov. a març: de 7.45 a 19 h. Abril i oct.: de 7.45 a 20 h. Maig,
  juny, agost i set.: de 7.45 a 21 h. Juliol: de 7.45 a 22 h.
 • Com s'hi arriba:
 • On és?
  Al sud-est de Badalona, el parc ocupa la part alta del barri de  Casagemes. Limita pel nord amb l'autopista del Maresme (C-31), per l'oest amb el carrer de la Seu d'Urgell, pel sud amb el carrer de Sant Bru (carretera de Barcelona a França, N-II) i per l'est amb la riera de Canyadó.


  En autobús:
  -BD1 Badalona (Av. Mas Ram) - Sta. Coloma de Gr. (Rambla Fondo) 
  -BD3 Badalona (Atlàntida) - Masnou
  -BD4 Montigalà - Av. de l'Hospitalet
  -B22 Badalona (Ctra. de Mataró) - Barcelona (Mas Casanovas)
  -B25 Badalona (Av. de l'Hospitalet) - Barcelona (Rda.Sant Pere)
  -B27 Badalona (Hospital Can Ruti) - Sta. Coloma de Gr. (C. Font de l'Alzina)
  -B29 Badalona (Passieg Olof Palme) - Tiana (Poliesportiu de Tiana)
  -B30 Sta. Coloma de Gr. (Menorca) - Tiana (Nou de la Virreina)
  -B31 Badalona (Occitània) - Sta. Coloma de Gr. (Pl. de la Vila)En vehicle privat:
   -Des de Barcelona, per l’autopista del Maresme (C-31), fins a la sortida de Badalona nord. Seguir pel lateral (Av. Navarra) i  abans de la següent incorporació, direcció Mataró, neix el carrer de la Seu d’Urgell, on hi ha l’accés per can Solei. Seguint pel lateral i girant a l dreta per la riera de Canyadó s'arriba al'entrada de Ca l'Arnús.
 • Entrades
.-.